ZAPOŠLJAVANJE U UGOSTITELJSTVU I HOTELIJERSTVU

Činjenica je da je Crna Gora postala atraktivna lokacija za inostrane investicije, posebno u oblasti turizma i nekretnina.

Iz tog razloga smo došli do zaključka da našu decenijsku ekspertizu, kao i saradnju sa lokalnim institucijama i poznavanje birokratskih propisa, možemo ponuditi pravnim ili fizičkim licima koja žele da posluju na našem tržištu.

Naše stručno znanje i višegodišnje iskustvo u oblasti administracije, finansija i prava stavljamo na raspolaganje inostranim klijentima. Na taj način pružamo podršku od prvih koraka osnivanja i registracije firme do samog ulaska na tržište, tako što zajedno plovimo kroz lokalni sistem.

Preuzimamo sve brige vezane za procedure i pripremu dokumentacije, radne i boravišne dozvole, otvaranje i administracija bankovnih računa, knjigovodstvene usluge i sve ostale procese potrebne za početak rada u Crnoj Gori. Štedeći vreme i novac, omogućavamo vam da se posvetite onome što je stvarno važno – razvoju vašeg biznisa.

Svi zakonski propisi koji se odnose na osnivanje, poslovanje i poreski sistem (DOO i AD) usklađeni su po evropskim standardima uz povoljnosti za strane ulagače radi povećanja broja stranih investitora.

Zapošljavanje u ugostiteljstvu pružamo svim ugostiteljskim objektima kojima je potrebno osoblje i koji svojim gostima žele pružiti uslugu sa 5*.

Konzistentnim radom uz pomoć dokazane metodologije i baze sa preko 20 000  kandidata iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva, naši stručnjaci će vam pružiti izuzetnu uslugu u najkraćim rokovima.

Naš proces usluge regrutacije i selekcije uključuje sledeće korake:

zahtev klijenta i analiza njegovih potreba

istraživanje i identifikacija kvalifikovanih kandidata

intervju i evaluacija istih

provera referenci

procena i testiranje

konačni odabir i praćenje izabranih kandidata

Prijavite se na naš Newsletter

HR Partners

Facebook
LinkedIn
Instagram