Ustupanje zaposlenih

Mogućnost ustupanja zaposlenih daje Vam priliku da smanjite administrativne troškove tako što ćete našoj firmi prepustiti ulogu poslodavca za Vaše zaposlene. Vodimo računa o kadrovskim i pravnim procesima u skladu sa Vašim potrebama, tako da se Vaš fokus može pomeriti na razvoj biznisa. Vi dobijate fleksibilnost, a zaposleni zagarantovana prava i brzu reakciju u slučaju bilo kakvih briga i nedoumica vezanih za radni angažman. Ovu uslugu možemo pružati eksterno – uz korišćenje naprednih softverskih rešenja, ili na Vašoj lokaciji. Kao i uvek, prilagođavamo se Vašem poslovnom modelu.

Ustupanje – administracija zaposlenih

Zar ne bi bilo odlično da znate da je administriranje Vaših zaposlenih u dobrim rukama i da se Vi stoga možete komotno posvetiti korisnicima? Ako biste radije energiju usmerili na usavršavanje usluga i proizvoda i komunikaciju sa klijentima, naša agencija može u potpunosti preuzeti pravni, kadrovski i obračunski posao i tako postati poslodavac Vašim zaposlenima. Ovaj način poslovanja omogućava fleksibilnost i brzu adaptaciju na tržišne promene – u kratkom roku može se povećati ili smanjiti broj zaposlenih, shodno trenutnim potrebama. Stoga uslugu sa zadovoljstvom koristi više stotina naših klijenata. Bilo da se radi o privremenom ili dugoročnom zapošljavanju, broj klijenata je u stalnom porastu. Idealno rešenje: dobijate sve što vam je potrebno i značajno smanjujete troškove, dok mi brinemo o zadovoljstvu zaposlenih i administraciji – pri čemu se potpuno prilagođavamo Vašem načinu poslovanja.

On site menadžment

Želite li da naši stručnjaci provode vreme u Vašoj firmi i dodatno kontrolišu i organizuju sve procese koji se tiču zaposlenih? Naša kompanija trenutno je jedina na tržištu koja Vam u roku može izaći u susret. Teritorijalna rasprostranjenost daje nam tu prednost – naši zaposleni uredno će posećivati Vašu firmu i voditi računa o potrebama Vaših radnika i administraciji koja prati poslovne procese, ali i unapređivati njihov rad u skladu s Vašim potrebama. Ukoliko želite, ova usluga može obuhvatiti i regrutaciju i selekciju, čime bi proces zapošljavanja bio zaokružen – od pronalaženja adekvatnih radnika do vođenja administracije.

Spremni ste da iskusite prednosti ustupanja zaposlenih? Pišite nam na ­­­­­­­­­­­info@hrpartners.rs.