Kako pregovarati?

Prijava

Za korektne odnose sa svim vrstama ljudi nije vam potreban ni čarobni štapić, ni veće umijeće od umijeća pregovaranja. Od svih ljudskih vještina koje se ne tiču umjetnosti - ova ima poseban status i s punim pravom spada u kategoriju umijeća.

Svakodnevna upućenost na ljude oko nas stvara kontinuiranu potrebu za nekim vidom pregovaranja. Vještine pregovaranja su opštekorisne za svakog pojedinca, jer rješavaju sukobe, poboljšavaju odnose među ljudima, mogu uštedjeti brojne resurse, poput vremena, novca, zdravlja, pa i živaca. Pregovaranje je vještina koja se, kao i svaka druga, može unaprijediti učenjem, treningom, iskustvom i primjenom naučenog. Zbog toga Vam trening Kako pregovarati? deifinitivno može biti od velike pomoći u svakodnevnim poslovnim i privatnim situacijama. 

Koje su tematske oblasti?

Preuzmite PDF.

Kome je seminar namijenjen?

Svim menadžerima, rukovodiocima, ljudima koji se bave prodajom, distribucijom i svima onima koji imaju potrebu da u komunikaciji koriguju nečiji stav, ili da ga suptilno razuvjere.

Ko je predavač?

Dragiša Ristovski (D.R. Gilbert): posjeduje više od 20 godina praktičnog poslovnog iskustva na različitim pozicijama od komercijaliste na terenu do direktora. Kao trener poslovnih vještina počeo je da radi prije 15 godina, a danas su oblasti njegove ekspertize direktna prodaja, pregovaranje, motivacija zaposlenih i liderstvo. Autor je bestselera „Gube samo oni koji ne igraju“ i „Arena prodaje“, objavljene pod pseudonimom D.R. Gilbert. (http://www.drgilbert-centar.com/)

Kako radimo?

Seminar je organizovan po principu 4 sesije od 80 minuta, koje predstavljaju kombinaciju interaktivnog predavanja i vježbi sa dosta primjera iz prakse. Svi polaznici, pored edukacije, dobijaju radni materijal, sertifikat D.R.Gilbert centra (podržan od UPPS-a) i mogućnost konsultacija nakon seminara sa predavačem. U pauzama je obezbijeđen laki obrok i osvježenje.

Kada i gdje se seminar održava?

Termin održavanja treninga biće naknadno objavljen.

Kotizacija

  • Cijena kotizacije za fizička i pravna lica: 97€ + PDV
  • Cijena za paket od dva seminara: 170€ + PDV
  • Svaka četvrta osoba iz iste kompanije  - gratis
  • Za studente i nezaposena lica odobrava se 20% popusta

Kotizacija obuhvata:

  • Materijal sa seminara
  • Ručak i kafe pauzu
  • Sertifikat o učešću

Za korisnike Premium kartice

Trening centar Rise Up obezbijedio je dodatnu uslugu za fizička lica, korisnike Premium kartice - plaćanje putem POS terminala u samom Trening centru uz sljedeće povoljnosti:

  • Popust 12% na cijenu treninga ukoliko se trening plaća u cjelosti
  • Plaćanja do 6 mjesečnih rata

Prijavljivanje

Otvorite link na dnu stranice i popunite podatke.

Za dodatne informacije možete se obratiti pozivom na broj 069/116-116.

Prijava