O nama

Kompanija HR Partners nudi spektar profesionalnih usluga iz oblasti menadžmenta i unapređivanja ljudskih resursa. Operacije su centralizovane, tako da su sve naše baze podataka i sofisticirani servisi dostupni bez obzira na to za koji je deo Srbije vezano poslovanje naših klijenata. Ključ uspeha naše firme je uigran tim posvećenih ljudi, uz dobro definisane i razvijene procese, čime garantujemo visoke standarde usluge sa stalnim fokusom na zahteve klijenata.

Misija

Pružanjem profesionalnih usluga iz oblasti ljudskih resursa pomažemo pojedincima i organizacijama da definišu svoje potrebe, razviju potencijale i ostvare ciljeve. Verujemo da snaga leži u ljudima i zato pomažemo u usavršavanju zaposlenih i osnivanju stručnih, motivisanih i zadovoljnih timova koji su glavna konkurentna prednost svake organizacije. Kontinuiranom podrškom klijentima dokazujemo da smo kvalitetan i pouzdan partner, uvek dostupan za dugoročnu saradnju.

Vizija

Naša vizija je da budemo oslonac koji će partnerima obezbediti savremenu HR podršku, a poslovnom okruženju primer za rad na osnaživanju pojedinca i razvoju tima. Vodi nas uverenje da su pravi ljudi na pravim pozicijama najveća snaga, i da za svakog pojedinca postoji idealno okruženje u kojem će njegov potencijal moći da se ostvari i da donese poslovni uspeh.

Naš pristup i vrednosti

  • Posvećeno
  • Iskreno
  • Partnerski
  • Dugoročno