Novosti

Points of You

Points of You je kreativni metod koji inspiriše i razvija ljude, timove i kompanije. Vi ste HR profesionalac, rukovodilac, konsultant, coach, trener, menadžer, neko ko želi da unapredi svoje porodične, partnerske ili odnose sa kolegama, lider ste koji želi da jača svoj tim – ovo je edukacija za vas.

Opširnije

Zašto Career Check?

Za sve one koji žele da povećaju svoju samosvest i sliku o sebi kako bi doneli prave odluke u karijeri Svi smo se barem jednom našli u situaciji da se zapitamo: da li je ovo zaista pravo radno mesto za mene?

Opširnije

Sporazum o saradnji između Obrtničke komore IŽ i HR Partners

Danas je u prostorijama Obrtničke komore Istarske županije potpisan sporazum o suradnji između Obrtničke komore i HR Partners iz Budve, a sve kao pomoć turizmu i ugostiteljstvu oko uvijek potrebne radne snage. Predsjednik Obrtničke komore Istarske županije Robert Momić naglasio je da potpisivanje ovog sporazuma je veoma značajno kad znamo koliko turizam žudi za kvalitetnim ugostiteljskim i turističkim kadrom.

Opširnije

INSIGHTS MDI® - Obavezan alat u kompanijama 21. veka

Zamislite svet gde svaku osobu možete pročitati kao otvorenu knjigu… Uzbudljivo, zar ne? A bilo bi posebno zanimljivo kad su u pitanju ljudi iz našeg poslovnog okruženja. INSIGHTS MDI® je globalno priznat HR alat koji koristi više od 100 000 kompanija širom sveta. Omogućava Vam da identifikujete i iskoristite svoje snage, potencijale Vaših zaposlenih pa čak i potrebe Vaših klijenata.

Opširnije

Specijalni praznični popusti

Izaberite paketić po svojoj meri i na vreme donesite novogodišnje razvojne odluke!

Opširnije

Lego® Serious Play® - promo radionica

Opširnije

In house treninzi - last minute offer

Da postanete inteligentniji na jedan drugačiji način ili da Vašu sledeću prezentaciju prepričavaju. Da u ovoj godini radite s manje stresa, da ne odlažete zadatke, da malo više delegirate i da svoj tim kroz igru pokrenete na dugo željenu akciju! Izaberite treninge po Vašoj želji i meri! Niko to neće uraditi bolje od Vas!

Opširnije

IN HOUSE TRENINZI – POKLON IZNENAĐENJA ZA VAŠU KOMPANIJU

Sačuvajte dobru prazničnu energiju i osigurajte sebi i svojim saradnicima, spektakularan novogodišnji start! Uđite u Novu godinu sa razvojnim planom.

Opširnije

Kursevi obuke za zanimanja u turizmu i hotelijerstvu

Pravo prijave na kurseve imaju nezapošljeni državljani Crne Gore sa završenom srednjom spremom adekvatnog usmjerenja.

Opširnije

Zašto uspješne organizacije uvode koučing kulturu?

HR direktorka HR Partnersa, Milena Nikolić je održala prezentaciju o značaju i benefitima uvođenja koučinga u poslovanje na seminaru koji je održan 3.decembra u Koučing centru u Beogradu.

Opširnije

Premium tretman za polaznike Rise Up treninga

Opširnije

Mirjana Maslovar - Novo pojačanje u HR Partners timu!

Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo da se HR Partners timu pridružila Mirjana Maslovar koja će raditi na poziciji Bussines Development Manager-a, i koja će osnažiti naš tim još više. Sa Mirjanom smo se pronašli na liniji vrijednosti koje dijelimo, a njena ideja vodilja da je Karakter čovjekova sudbina, je misao koja je vodi u poslu i životu.

Opširnije

Zvanično otvoren Rise Up

Opširnije

Budimo zeleni i odgovorni prema prirodi

Pred vama je još jedna priča u kojoj timski duh i samosvjest dovode do dobrih stvari i usmjeravaju ka višim vrijednostima.

Opširnije

Studiranje u Sloveniji besplatno za sve studente sa Ex-Yu prostora

Upis studenata sa Crnogorskim, Srpskim, Hrvatskim, BIH i Makedonskim državljanstvom na slovenačkim univerzitetima je potpuno besplatno, naveli su iz Studentskog palamenta UCG.

Opširnije

HR Partners na treningu D. R. Gilberta

Opširnije

Posao budućnosti - Svijetu će biti potrebno 31 hiljada pilota godišnje

Avio-kompanijama u svijetu će svake godine u naredne dvije decenije biti potrebno u prosjeku 31 hiljada novih pilota zbog ekspanzije avio-saobraćaja, saopštio je američki proizvođač aviona Boing.

Opširnije

HR - Profesija budućnosti

Naša HR direktorica Milena Nikolić je za HR magazin zaposli.me dala intervju u kome je govorila razvoju HR-a u Crnoj Gori, novim tehnologijama i razvoju kao i svjetskim trendovima i očekivanjima u ovoj branši u sledećoj deceniji. Donosimo vam dio intervjua.

Opširnije

Utisci sa konferencije Spark.me

Marketing tim HR Partners-a je i ove godine bio na jednoj od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj evropi Spark.me koja je održana 28. i 29. maja u Bečićima. Zadovoljstvo nam je bilo učestvovati na ovakvom događaju koji je bio veoma dobro organizovan, i na kome su svjetski stručnjaci iz oblasti marketinga, preduzetništva, tehnoloških start up-ova, biznis inovacija i strategija govorili o sve većem značaju digitalnih komunikacija u sferi poslovanja.

Opširnije

Italiji neophodan veliki broj informatičara i inženjera

Italijanske vlasti su saopštile kako se u toj zemlji traži na hiljade informatičara koji bi popunili upražnjena radna mjesta.

Opširnije

Prvi put održan međunarodno priznat koučing trening u Podgorici

Održana je prva sertifikovana koučing edukacija ove godine u Podgorici, na kojoj su učestvovale naše tri koleginice. Zadovoljstvo nam je da kažemo da su bile jako uspješne na ovom programu, i da su dobile sertifikate iz koučing vjestina.

Opširnije