HR IT rešenja

U kojoj meri su alati koje koristite praćenje HR procesa usklađeni sa modernim poslovnim okruženjem? Nudimo Vam softverske sisteme uz koje će odgovori na sva važna kadrovska pitanja biti besprekorno organizovani i lako dostupni – bilo da se radi o obračunu zarada za tekući mesec ili profilu zaposlenog koji Vam je potreban da biste uspešno realizovali planove za naredni kvartal. Softverska rešenja nisu konačna, već se konstantno usavršavaju i prilagođavaju potrebama korisnika. Učinite proces praćenja potreba i razvoja zaposlenih jednostavnijim i efikasnijim, kako bi Vaš fokus ostao na ostvarenju poslovnih uspeha.

  • HR Baza

Korišćenjem ovog softverskog rešenja stvarate sistem u kom ćete podatke o sadašnjim i budućim zaposlenima uvek imati na dohvat ruke. Možete imati detaljan pregled potreba članova Vašeg tima i njihovog uspeha na putu razvoja, ali i pratiti regrutaciju i selekciju novih kandidata pre nego ih zaposlite. Vreme traženja podataka u papirnim fasciklama zavedenim u arhivi definitivno je prošlost – uz naša softverska rešenja, ovladajte HR procesima u potpunosti.

  • Kadrovska administracija

U današnjem vremenu neoprostivo je koristiti različite softvere za kompletiranje jednog zadatka, jednako kao što je nezamislivo da jedinstvena evidencija Vašeg poslovanja bude rasuta na više strana ili lokacija. Upotrebom našeg softvera za kadrovsku administraciju konačno dobijate sve na jednom mestu. Bićete u prilici da ispunite obaveze kako prema radnicima, tako i prema nadležnim službama. To uključuje izradu ugovora o radu, JPR obrazaca za prijavu i odjavu zaposlenih, rešenja i odluka, vođenje precizne evidencije zaposlenih, obračun i isplatu zarada i poreza, i još mnogo toga. Rezultat: uz uštedu novca i vremena dobijate i savremeno rešenje za administraciju najmanje uzbudljivog dela poslovanja.

Ako želite da znate više o IT rešenjima za kadrovske usluge, pišite nam na ­­­­­­­­­­­info@hrpartners.rs.