Centar za karijeru

Vaše formalno školovanje još nije završeno, ali želite da znate šta Vas čeka na tržištu rada? Verujete da profesionalni razvoj i početak karijere ne moraju krenuti tek pošto dobijete diplomu? Ili ste uveliko započeli karijeru, ali želite da iz industrije koja stagnira pređete u perspektivniju branšu? Centar za planiranje karijere postoji zbog Vas! Možemo Vam pomoći da se povežete sa poslodavcima i pronađete posao. U međuvremenu, u našem Centru ćete steći niz novih veština i znanja, ali i samopouzdanje potrebno da ih primenite u praksi. Ukoliko želite da saznate više o sebi, prilikama za zaposlenje i oblastima u kojima možete da date najveći doprinos, na pravom ste mestu – ne oklevajte da nas kontaktirate.

Centar za planiranje karijere je vredan resurs i za radnike starije generacije koji žele da se prilagode tržišnim promenama i pronađu posao u rastućem sektoru usluga. Pružamo informacije o potrebnim koracima i kvalifikacijama, i pomažemo kandidatima da do njih dođu.

Roditelji, imajte na umu da usluge Centra mogu biti izuzetno korisne i Vašim srednjoškolcima – ako još nisu sigurni čime žele da se bave, dobiće sve alate potrebne za donošenje dobre odluke; ako jesu, dobiće priliku da istraže da li su napravili pravi izbor.

Centar za planiranje karijere nudi:

  • Zajedničku analizu Vaših dobrih i loših strana (kvaliteta i razvojnih zadataka)
  • Upoznavanje sa tržištem rada – interaktivno, i zasnovano na konkretnim primerima
  • Upoznavanje sa radnim okruženjem – saznaćete šta znači biti zaposlen, imati radno vreme, kako izgleda jedan radni dan u profesiji koju ste odabrali, i šta sve nije stalo u prvi utisak koji ste tokom tog dana stekli
  • Upoznavanje sa obrazovnim programima potrebnim za ostvarivanje Vaših karijernih ciljeva
  • Upoznavanje sa konkretnim profesijama i njihovom primenom u zemlji i regionu
  • Podršku u procesu biranja buduće karijere, što je jedna od najvažnijih životnih odluka

Spremni ste da saznate šta je Vaše idealno zanimanje i kako do njega doći? Pišite nam na ­­­­­­­­­­­info@hrpartners.rs.